CONTACT FOTOALBUM KINDERFEESTJES GROEPEN WORKSHOPS AGENDA HOME

Mijn vaste telefoonnummer is vervallen, je kunt me bereiken via 06-28038946 of mail naar info@atelkeetje.nlVoor de maanden Juli & AUGUSTUS is er weer een speciale aanbieding!
Vanaf 2 personen kun je deze workshop plannen.
Een mozaïek hart met verschillende materialen bv knopen, oud servies, kan van alles zijn, misschien heb je zelf iets persoonlijks, bv oude knopen van je oma of een oude sleutel...en wegens groot succes vorig jaar, kun je ook kiezen voor de vis. Met mooi weer werken we lekker buiten. Met heeeel warm weer adviseer ik 's morgens te komen, dan is t onder de ven, goed toeven.
En met regen, tja, dan gewoon gezelligheid en maken we er samen wat warms van.
Ik wens je sowieso een hele fijne zomer toe.

 

Afwezig:
29 Juli tot en met 4 augustus
27 September tot en met 6 Oktober


Dit voorjaar geen inschrijfworkshops!!
Je kan vanaf 2 personen een workshop kiezen en met me overleggen wat mogelijk is.
We kiezen dan samen een geschikte datum, met 2 personen probeer ik dan of er nog anderen willen aanschuiven, dit wordt zo al volop gedaan, hou dus zeker ook facebook in de gaten, voor workshops waar je bij aan zou kunnen sluiten, Vanaf 9 april t/m 28 mei inloop Mozaïek avond. In de maanden april en mei kan je op dinsdagavond tussen 19u en 21:30 komen mozaïeken!! Je kan op je eigen tempo werken, je betaald per werkstuk, maakt niet uit dat je er langer over doet. Ideaal voor grotere werkstukken, maar natuurlijk kun je ook voor een keertje komen, kijk op atelkeetje.nl voor mogelijkheden en prijzen.
WEL VAN TE VOREN AANMELDEN! Ik heb namelijk even wat tijd nodig om de ondergrond te zagen / voorbehandelen of iets dergelijks.


       

Verder kun je natuurlijk samen met een vriendin, dochter, buurvrouw. een andere workshop kiezen, we plannen dan samen een datum.
Aanmelden kan telefonisch of via mail
Vermeld wel je naam en telefoonnummer!
Graag tot ziens in AtelKeetje

Atelkeetje
Corry Franse
Jacob Valckeplein 1 (ingang aan de Poldermanstraat)
Goes
06-28038946
info@atelkeetje.nl